• Novinky

          • NAJKRAJŠIE, NAJORIGINÁLNEJŠIE VEĽKONOČNÉ VAJÍČKO

          • 15. 3. 2017
          • Po fotografickej súťaži vyhlasujeme ďalšiu netradičnú súťaž! Je určená pre všetky tvorivé a šikovné ruky našej školy. Súťaž s názvom NAJKRAJŠIE, NAJORIGINÁL-NEJŠIE VEĽKONOČNÉ VAJÍČKO SZŠ DNEPERSKEJ sa práve začína! Vajíčko môžeš nakresliť, vymaľovať, vymodelovať, ušiť alebo upiecť... originalita je vítaná. Na pomoc si môžeš prizvať rodičov, starých rodičov alebo súrodencov. Vyrobené vajíčko spolu s menom a triedou ulož na lavice, ktoré budú pri brejkomate. Termín na odovzdanie a zaradenie do súťaže o pekné ceny je piatok 7. 4. 2017. Tešíme sa a pevne veríme, že sa do súťaže zapojí čo najviac žiakov celej našej školy.

        • Návšteva u pána riaditeľa
          • Návšteva u pána riaditeľa

          • 14. 3. 2017
          • V utorok 14. 3. sa žiaci 2. C chystali na návštevu. A nie hocijakú, ale na návštevu k pánovi riaditeľovi. Druháci boli zvedaví, ako to v riaditeľni vyzerá. Pripravili si veľa otázok, ktorými zisťovali, o čo všetko sa musí pán riaditeľ v škole starať. Presvedčili sa, že práca riaditeľa nie je ľahká, musí dozerať na 492 žiakov, v riaditeľni má veľa dokumentov, ktoré musí prečítať, a ešte k tomu učí veľkých žiakov náboženstvo. Ešte dobre, že má v riaditeľni čarovné zrkadlo, veľký zlatý pohár s prekvapením a červený nos na zlú náladu. Ďakujeme pánovi riaditeľovi za jeho čas a za uvedenie do tajov jeho práce!

        • Súťaž OBLAKY A VODA NA FOTOGRAFII
          • Súťaž OBLAKY A VODA NA FOTOGRAFII

          • 12. 3. 2017
          • Na našej obľúbenej stránke shmu.sk sme našli, že SHMÚ vyhlásil fotosúťaž pre žiakov ZŠ a SŠ pod názvom Oblaky a voda na fotografii. Povzbudzujeme vás, aby ste sa zapojili aj do tejto súťaže, aj keď ju naša škola neorganizuje. Skúste, základné skúsenosti v takejto súťaži už máte (vtáčiky), tak smelo do toho! Základnou podmienkou je poslať organizátorovi na mail shmu@shmu.sk fotografiu (veľkosť max. 4 MB), na ktorej bude dominovať voda alebo oblaky. Podľa organizátora môže byť na fotografii čokoľvek - ľudia, zvieratá, príroda a podobne, len jej súčasťou musí byť voda alebo oblaky. Súťaží sa opäť o zaujímavé ceny! Súťaž trvá do 19. marca 2017 a je súčasťou prípravy a organizácie Dňa otvorených dverí 2017 na SHMÚ, ktorý sa v tomto roku uskutoční 24. a 25. marca 2017. Viac INFO nájdete TU: fotosúťaž SHMÚ. Pozn.: ak sa rozhodnete poslať fotky, kontaktujte najprv p. uč. Janu Zaťovičovú, ktorá vám podá odbornú konzultáciu.

        • Hviezdoslavov Kubín II. stupeň
          • Hviezdoslavov Kubín II. stupeň

          • 2. 3. 2017
          • V stredu 1. marca sa žiaci II. stupňa zúčastnili školského kola súťaže v umeleckom prednese poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín. Podľa ročníkov boli žiaci rozdelení do dvoch kategórií. Všetci naši recitátori boli skutočne šikovní, no vyhrať mohli len niektorí. Tu sú ich mená:
            Kategória II. (5.-6. ročník) poézia: 1. miesto: Zuzana Kavečanská V. B, 2. miesto: Ján Ryš VI. A, 3. miesto: Michal Dlabaj VI. B.
            Kategória II. (5.-6. ročník) próza: 1. miesto: Lea Pohlová V. C, 2. miesto: Laura Šofová VI. A, 3. miesto: Kataríma Lívia Spišák VI.A.
            Kategória III. (7.-9. ročník) poézia: 1. miesto: Martina Sedláková IX. A, 2. miesto: Richard Matis VIII. B, 3. miesto: Klaudia Cimbalová VIII. A a Dominika Imrišová VII. A.
            Kategória III. (7.-9. ročník) próza: 1. miesto: Ema Lukáčová VII. B, 2. miesto: Simona Horváthová VII. B a Dana Semancová VII. A, 3. miesto: Matej Tokarčík VIII. B.

        • Deň otvorených dverí
          • Deň otvorených dverí

          • 2. 3. 2017
          • Dňa 23. 2. sme otvorili dvere našej školy pre budúcich prvákov a ich rodičov. Prišli sa pozrieť, ako vyzerá vyučovacia hodina v našej škole. Skúšaní ešte neboli, ale oni si vyskúšali všeličo, napr. aj to, ako sa sedí na stoličke pána riaditeľa v riaditeľni. V popoludňajších hodinách sa mohli pozrieť na zaujímavé aktivity v školskom klube. Ďakujeme rodičom za ich záujem, potešil nás a už sa tešíme na ďalšie stretnutie, prípadne budúcu spoluprácu.

        • Hviezdoslavov Kubín I. stupeň
          • Hviezdoslavov Kubín I. stupeň

          • 2. 3. 2017
          • V utorok 28. 2. sa popoludní uskutočnilo školské kolo súťaže v umeleckom prednese poézie a prózy Hviezdoslavov Kubín. Súťažili žiaci prvého stupňa, ktorí sa umiestnili na prvých miestach v triednych kolách súťaže. Porota mala ťažkú úlohu vybrať spomedzi toľkých šikovných recitátorov tých najlepších. Podarilo sa a tu sú mená najlepších:
            Kategória poézia: 1. miesto: FRANTIŠEK ADAM III. B, 2. miesto: VIKTÓRIA FERENČÁKOVÁ II. C a 3. miesto: NINA NEPŠINSKÁ I. C a RADKA MUŽÍKOVÁ I. A.
            Kategória próza: 1. miesto: MATÚŠ MLYNÁR IV. B, 2. miesto: KARIN SABOVÁ II. C a 3. miesto: MAX DRONČKO IV. B.

        • Ľadové kráľovstvo
          • Ľadové kráľovstvo

          • 27. 2. 2017
          • V piatok 24. 2. sa naša škola vo večerných hodinách premenila na Ľadové kráľovstvo. Žiakov 2. C a 3. B triedy navštívila Snehová kráľovná, ktorá väznila malého Kaja. Pri jeho hľadaní sme sa s baterkou v ruke vydali prekonaťcestu plnú prekážok, tajomstiev a nástrah. Vyskúšali sme si rýchlosť kráľovniných saní, dokázali sme poskladať loďku z papiera, hľadali sme klobúk s ružou aj srdiečko, stratené v perí. Museli sme sa popasovať so zbojníčkou, šmýkať sa na zamrznutom jazere, prekonať nastražené prekážky, prejsť ľadovými kryhami a nakoniec roztopiť kocku ľadu v svojich dlaniach, a tak vymaniť Kaja z moci Snehovej kráľovnej. Cestu sme úspešne zvládli a dokázali sme, že láska a priateľstvo sú večné. Po našej dobrodružnej ceste sme si pochutili na pizzi, výbornej čokoládovej torte a zabavili sa na diskotéke.

        • Korešpondenčný seminár z matematiky
          • Korešpondenčný seminár z matematiky

          • 27. 2. 2017
          • UPJŠ v Košiciach v spolupráci so združením STROM ponúka pre žiakov, ktorí majú radi matematiku, úlohy v dvoch sériách zimného i letného semestra. Aj napriek nadšeniu i pozitívnym ohlasom žiakov zo sústredenia toho združenia, ktoré sme na našej škole zorganizovali v úvode školského roka, riešila úlohy zimnej série seminára Malynár (pre žiakov 4. - 6. ročníka) iba jediná naša žiačka Adelka Horváthová zo VI. A triedy. Medzi 114 riešiteľmi obsadila 5. miesto. Odmenou jej bolo päťdňové sústredenie plné zaujímavých aktivít aj zábavy mimo školy i domova. Za to, že matematike venuje aj svoj voľný čas, jej patrí obdiv nás všetkých. Ak vás, milí žiaci, matematika baví, neváhajte a pozrite si aktuálne zadania úloh už pre letný semester a fotogalériu zo sústredení na stránkach: https://malynar.strom.sk/sk/sutaze/semester/posledny/ a https://malynar.strom.sk/sk/fotky/galeria/

        • Matematický expres
          • Matematický expres

          • 27. 2. 2017
          • V stredu 15. februára sa konal už 3. ročník internetovej online súťaže s názvom Matematický expres (MatX). Súťaž mala preveriť matematické schopnosti a tímového ducha žiakov základných škôl i osemročných gymnázií. Súťažilo sa v šiestich kategóriách: 7. ročník, 8. ročník a 9. ročník ZŠ, sekunda, tercia a kvarta OG. Našu školu reprezentoval štvorčlenný tím v zložení: Marek Kuruc, Miška Pavuková (obaja z IX. B), Lukáš Boguský a Erik Lazár (obaja zo VII. B). O tom, že ich matematické schopnosti sú mimoriadne, nás už neraz presvedčili. Okrem logického myslenia si riešenie jednotlivých súťažných úloh vyžadovalo aj dobrú koordináciu a fungujúcu tímovú spoluprácu. Vďaka tomu naši žiaci obsadili medzi 624 zapojenými tímami z Českej i Slovenskej republiky veľmi pekné 25. miesto, v rámci Slovenskej republiky im patrí 13. miesto v konkurencii 396 tímov. Vyhodnotené boli aj jednotlivé kategórie. V kategórii 9. ročník ZŠ si náš tím vybojoval 6. miesto. Srdečne blahoželáme a ďakujeme za výbornú reprezentáciu našej školy i za hranicami Slovenska. Výsledné poradie jednotlivých súťažných tímov si môžete pozrieť tu: https://matx.p-mat.sk/results.php

        • Vyhodnotenie fotosúťaže VTÁČIKY V ZIME
          • Vyhodnotenie fotosúťaže VTÁČIKY V ZIME

          • 23. 2. 2017
          • Začiatkom februára sme vyhlásili netradičnú fotosúťaž a vyzvali vás, aby ste kŕmili a fotili vtáčiky a fotky posielali do súťaže. Aby sme vám to uľahčili, dali sme k dispozícii aj link na výrobu kŕmidla - vtáčiky tak radi pózujú na fotku pri kŕmení :) Do uzávierky teda do 12. februára nám prišli krásne fotky. Pán riaditeľ si fotografie pozrel a bol nadšený. Zapojilo sa 13 žiakov našej školy, ktorí dovedna poslali 28 fotografií. Odfotili až 11 druhov vtáčikov. Fotografie visia na prízemí oproti jedálni. Veríme, že ste ich už videli. Kto sa zapojil do súťaže?
            3. C: Leonard Ivanko – kačička na prste;
                   Sára a Nella Kertésové – havrany a straky;
                   Riško Holenda – s fotkou sýkorky poslal aj hádanku;
                   Sára Parkanská – poslala 8 fotiek (sýkorky, sojku, ďatľa)
            4. A: Vilko Holenda – brhlík na ruke + hádanka
            5. B: Zuzka Kavečanská – 6 foto sýkoriek z Košíc a Malej Idy
            7. A: Dominika a Vanda Seligové – volavka a bažanty
            8. B: Simona Benčíková – drozd
            9. B: Tomáš Bodnár zachytil vzlietajúce kormorány na splave
            9. A: Karin Uhaľová a Zuzka Andreaninová odfotili trofej naozaj netradičnú - vypchatú sojku :). Čítajte VIAC

            Pán riaditeľ vybral tieto najlepšie súťažné príspevky: 1. miesto - Vilko a Riško Holendovci za originálne spracovanie; 2. miesto: Sára Parkanská za množstvo pozorovaných vtáčikov a 3. miesto Tomár Bodnár za najkrajšiu fotku. Víťazi súťaže dostali krásne knihy o vtáčikoch. Blahoželáme! Okrem toho každý účastník dostal plagátik s vtáčikmi na určovanie druhov.
            Sme radi, že máme žiakov, ktorí chodia s otvorenými očami, vnímajú prírodu a dokážu obdivovať jej krásy okolo seba. Teší nás aj to, že v zime vtáčikov prikrmujete – odmenia sa nám v lete – živia sa hmyzom, liečia stromy od škodcov a spríjemňujú nám svojim spevom nadchádzajúce jarné rána. Tešíme sa už teraz na ďalšiu fotosúťaž, ktorá nám spríjemní náš ťažký školský život.

        • Dejepisná olympiáda - okresné kolo
          • Dejepisná olympiáda - okresné kolo

          • 21. 2. 2017

          • 14. 2. 2017 sa v CVČ Domino uskutočnilo okresné kolo Dejepisnej olympiády. Našu školu reprezentovalo sedem najlepších a najúspešnejších riešiteľov školského kola. A opäť nesklamali. Toto sú výsledky úspešných riešiteľov:
            Natália Barnová 6. B - 2. miesto v kategórii F
            Michaela Moravská 7. C - 2. miesto v kategórii E
            Jerguš Halčák 7. C - 3. miesto v kategórii E
            Samuel Frišman 8. A - 1. miesto v kategórii D
            Michaela Pavuková 9. B - 2. miesto v kategórii C
            Valentína Hrehová 9. A - 3. miesto v kategórii C
            Najlepšie umiestnenie dosiahol Samuel Frišman, ktorý vyhral v kategórii D s úžasným počtom bodov 93 z možných 100 a našu školu bude reprezentovať v krajskom kole. Do krajského kola postupujú aj Michaela Moravská a Michaela Pavuková. Všetkým súťažiacim ďakujeme za úspešnú reprezentáciu školy a postupujúcim držíme palce v krajskom kole 27. 3. 2017.

        • Chemická olympiáda
          • Chemická olympiáda

          • 19. 2. 2017
          • Počas mesiacov december a január sa do riešenia domáceho kola chemickej olympiády zapojili 4 žiaci 9. ročníka: M. Pavúková, V. Hrehová, S. Szitásová a M. Kuruc. Domáce kolo spočívalo v samoštúdiu, vyhľadávaní odpovedí na odborné otázky z oblasti chémie a realizácií praktickej časti súťaže. V tomto kole sa najviac darilo M. Pavúkovej z IX. B triedy. Školské kolo sa uskutočnilo v piatok 10. 2. 2017. Test z teoretickej časti riešili už iba tri vyššie uvedené žiačky IX. A a IX. B triedy. Víťazkou školského kola sa stala Valentína Hrehová z IX. A triedy, ktorú spolu s Miškou Pavúkovou navrhujeme na postup do okresného kola. Dievčatám blahoželáme a tešíme sa z toho, že zabojovali s chémiou a zvíťazili aj samé nad sebou.

        • Karneval na 1. stupni
          • Karneval na 1. stupni

          • 19. 2. 2017
          • V utorok 14. 2. na sviatok sv. Valentína sa naši žiaci I. stupňa premenili na víly, princezné, tanečnice, vojakov, športovcov a rôzne rozprávkové bytosti. Ich radosť sa spontánne preniesla aj na pani učiteľky, ktoré si veselý karneval užívali a tešili sa spolu s deťmi. Vo farebne vyzdobenej telocvični sa to všetko začalo. Masky sa po triedach predstavili a tancom privítali. Nechýbal klobúkový a balónový tanec, kde najvytrvalejší súťažiaci získali sladkú odmenu. Najtvorivejšie a najzaujímavejšie masky získali diplom a pekné ceny. Veľké poďakovanie patrí Vám, rodičia, ktorí ste pri výrobe masiek strávili určite veľa času. Ste skvelí a výsledok bol preto fantastický. Spokojné, veselé a usmiate deti sú pre nás najväčšia odmena a už teraz sa tešíme na ďalší vydarený KARNEVAL.

        • Návšteva v Košickej Štátnej Filharmónii
          • Návšteva v Košickej Štátnej Filharmónii

          • 14. 2. 2017
          • Žiaci z 2. B a 2. C triedy netrpezlivo čakali na štvrtok. Pýtate sa prečo? Dostali sme totiž pozvanie od jednej z mamičiek, pani Fiačanovej, na verejnú generálku do Košickej Štátnej Filharmónie. Pani Fiačanová nás pred generálkou povodila zákulisím. Zaviedla nás aj na pódium, kde sme si mohli hudobné nástroje pozrieť zblízka, dokonca niektoré aj vyskúšať. Chlapci si zahrali na bubon, veľké činely, triangel. Dievčatá zaujala najmä harfa, na ktorú hrá p. Fiačanová. Dozvedeli sme sa, že má až 7 pedálov a niektorým dievčatám sa podarilo vylúdiť na nej pár pekných tónov. Skutočné umenie v hre na harfu sme zažili počas koncertu, na ktorom pani Fiačanová predviedla nádherné sólo. Tento deň nám dal veľa. Zistili sme, že hra na hudobnom nástroji je veľká drina, ale tá námaha stojí zato. A kto vie? Možno sme u niektorých detí prebudili hudobného ducha a naštartovali jeho motiváciu stať sa hudobným virtuózom. Pani Fiačanovej posielame ešte raz veľké ďakujem!

        • Čaj s pánom riaditeľom
          • Čaj s pánom riaditeľom

          • 13. 2. 2017
          • Milí žiaci, dovoľte nám jednu otázočku na telo: boli ste už niekedy u nášho pána riaditeľa? Že ako? Nič nehovoríte? Jasné, my vieme, že ísť k riaditeľovi - to nie je len tak. Väčšinou ho chodia "navštevovať" žiaci nedobrovoľne... a pán riaditeľ ich presviedča, aby sa polepšili. No minulý týždeň si pán riaditeľ pozval našich najmilších žiačikov - prváčikov. Nebola to ledajaká návšteva, o ktorej by radi mlčali. Bolo to priam pohostenie - veď pán riaditeľ sám pripravil a podával chutný citrónový čaj, ktorý v zime padol naozaj dobre. Pomedzi to sa mu prváci pochválili, ako už poznajú písmenká z čítanky a prečítali mu niekoľko veselých príbehov. Ani pán riaditeľ sa nedal zahanbiť. Kým prváci pili čajíček, čítal im aj on. Hmmm, čo myslíte, komu to išlo lepšie? To je jedno! Hlavne, že bola perfektná nálada!

          • DEŇ OTVORENÝCH DVERÍ pre budúcich PRVÁKOV

          • 15. 2. 2017
          • Zápis vašich detí do prvého ročníka základnej školy sa nezadržateľne blíži. Možno ešte stále zvažujete, ktorú školu si vybrať, aby vaše dieťa osobnostne rástlo v prostredí, ktoré ho bude správne formovať. Pri tomto rozhodovaní vám chceme pomôcť, preto vás srdečne pozývame na „Deň otvorených dverí“ - 23. februára 2017 v čase od 8,00 do 16,00. Môžete si vybrať z ponuky netradičných vyučovacích hodín v ktorejkoľvek triede podľa programu alebo o 14,00 – 16,00 hod. si môžete pozrieť činnosť v školskom klube detí. V školskom roku 2017/2018 plánujeme otvoriť okrem bežného typu tried aj triedu pre rodinu, ktorá je zaneprázdnená a využije našu ponuku celodennej starostlivosti. Teda chceme vytvoriť triedu, aby vy ste spokojne pracovali. Tešíme sa na vašu návštevu. program-DOD-2017x.pdf

          • POZOR - zmena čísla účtu

          • 6. 2. 2017
          • Vážení rodičia! Dochádza k zmene čísla účtu na platbu školného, staré číslo platí už len do 30. 6. 2017. Nové číslo účtu je: SK 22 1100 0000 0029 4703 2186. Pre ľahšiu identifikáciu platby (školné alebo školský klub detí) uvádzajte, prosíme, variabilný symbol (číslo zmluvy) počas celého štúdia žiaka na našej škole. Ďakujeme za pochopenie.

        • Matematická olympiáda – obvodné kolo
          • Matematická olympiáda – obvodné kolo

          • 1. 2. 2017
          • Aj v tomto školskom roku sa tešíme z úspechov našich žiakov v obvodnom kole Matematickej olympiády. Obrovskú radosť nám urobil žiak IX. B triedy Marek Kuruc, ktorý vo svojej kategórii – aj napriek veľmi silnej konkurencii – obsadil s plným počtom bodov 1. miesto. Vybojoval si tak postup do krajského kola. Všetci mu budeme držať palce. Absolútnu víťazku svojej kategórie majú naši piataci. Je ňou Lívia Húdeková z V. B triedy. Veľmi dobrým umiestnením sa môže pochváliť aj Laura Hrudálová z V. B (2. – 13. miesto) a Miško Varga z V. C, ktorý sa zaradil medzi úspešných riešiteľov. K úspechu našim šikovným žiakom srdečne blahoželáme. Sme radi, že svojim talentom a usilovnosťou prispievajú k šíreniu dobrého mena našej školy.

          • A nielen kŕmte, ale aj foťte!

          • 2. 2. 2017
          • Po úspešnej fotosúťaži o najkrajší letný prázdninový zážitok vyhlasuje náš pán riaditeľ Peter Ferenčák novú FOTOSÚŤAŽ! Tento raz polročnú - na tému "Vtáčiky v zime". Foťte vtáčiky vo svojom okolí a fotky posielajte na adresu p. uč. Jany Zaťovičovej do 12. februára 2017. Fotografia musí mať tento popis: meno a priezvisko žiaka, trieda, dátum a miesto fotenia, určenie vtáčika (nepovinné, ale poteší!). Že si neviete predstaviť, ako odfotíte rýchlolietajúce operené guľôčky? Poradíme vám: vyrobte im kŕmidlo (klik na návod) a prilákajte ich na balkón. Potom už len čakajte a pozorujte a rýchlo cvakajte! Všetky fotografie budú vystavené na dolnej chodbe našej školy a najzaujímavejšie odmení pán riaditeľ skvelou odmenou! No čo poviete? Idete s nami do toho? 

          • Vyhodnotenie lyžiarskeho výcvikového kurzu 2017

          • 1. 2. 2017
          • V termíne 23.-27. 1. 2017 sa 55 žiakov 7. a 9. ročníka zúčastnilo lyžiarskeho výcvikového kurzu v lyžiarskom stredisku Ľubovnianske kúpele. Žiaci spolu s učiteľmi a pani zdravotníčkou boli ubytovaní v Hoteli Sorea priamo na zjazdovke, kde mali zabezpečenú celodennú stravu, pitný režim a samozrejme ideálne podmienky na lyžovanie. V pondelok ráno po rozlúčke s rodičmi sme sa vybrali dvomi autobusmi na dlho očakávanú lyžovačku. Po príchode na hotel sme sa ubytovali, doplnili energiu pripraveným obedom a poobede - hurá na svah! Program celého týždňa bol skutočne veľmi náročný. Nechýbali v ňom popoludňajšie aktivity, hotelový bazén, pozeranie... POZRI VIAC

            náučného videa o technike lyžovania, ale ani množstvo iných súťaží ako napr. súťaž v stolnom tenise, súťaž o najčistejšiu izbu a nesmela chýbať ani súťaž v lyžiarskom slalome, ktorú zvládli žiaci obdivuhodne. Tak ako býva na lyžiarskom výcviku zvykom, absolvovali sme nádherný, hoci veľmi náročný výlet do Novej Ľubovne, kde si žiaci dokúpili postupne sa míňajúce zásoby. Zaujímavosťou výletu bol presun lesom po tme, z čoho mali žiaci nezabudnuteľné zážitky. Záverečný večer bol ešte spestrený o vyhodnotenie súťaží, odovzdávanie diplomov, oceňovanie žiakov sladkými odmenami a večernou diskotékou. V piatok pred odchodom sme sa stihli pobaliť a nachystať na odchod domov. Posledná spoločná fotka na svahu, pohľady na krásne prostredie, smútok z odchodu, ale aj radosť z návratu domov, to všetko sme pociťovali pri poslednej spoločnej jazde. Unavení, ale plní zážitkov a nových skúseností sa žiaci SZŠ Dneperská vrátili domov, kde ich už čakali netrpezliví rodičia a zaslúžený oddych.

    • Kontakty

      • Súkromná základná škola, Dneperská 1, 04012 Košice
      • +421 55 674 48 38
        Školská jedáleň: +421 55 674 36 31
      • Dneperská 1, 040 12 Košice
        Slovakia
      • číslo účtu na platbu školného: SK 22 1100 0000 0029 4703 2186
        Pre ľahšiu identifikáciu platby (školného alebo ŠKD) uvádzajte, prosíme, variabilný symbol (číslo zmluvy) počas celého štúdia žiaka na našej škole. Ďakujeme.

        platba ŠKD: SK19 7500 0000 0040 3034 8540
        školská jedáleň: SK58 7500 0000 0040 3035 2494
      • facebook.com/dneperska
    • Prihlásenie